Hoe verloopt het verblijf van uw hond bij Dierenhotel De Klaverhoeve ?


  Dag 1

Als uw hond nooit eerder bij ons heeft gelogeerd, verloopt de eerste dag wat onzeker.  De eerste dag zal uw hond meestal niet of weinig eten.

Dag 2

De tweede dag gaat al een stuk beter.  Uw hond krijgt meer aandacht voor de andere honden en wil al snel gaan spelen.  Eten is dan meestal geen probleem meer.

Dag 3

De derde dag herkent uw hond zijn verzorg(st)er.  Hij is vriendelijk en/of enthousiast en holt vrolijk op de speelplaatsen.  Wij plaatsen uw hond met één of meer andere honden op de speelplaatsen, afhankelijk van zijn sociale mogelijkheden.  Een angstige of terughoudende hond wordt steeds heel voorzichtig aangepakt, om zo de kennismaking met zijn vaste verzorg(st)er te vergemakkelijken.

Schoonheidssalon

Wij kunnen nooit de leefsituatie van een huiskamer nabootsen.  Ondanks dat wij altijd alles in het werk zullen stellen om de omgeving schoon te houden, ontkomen we er haast niet aan dat honden zich soms een beetje vies maken.  Daarom worden alle honden grondig nagekeken.  U zult een blije, schone hond in uw armen sluiten bij het weerzien.
 
© De Klaverhoeve 2016 - Webdesign: Dogsite.be